In data de 7 Mai 2010 sensei Adrian Albeanu a fost invitat in studioul de televiziune Oltenia 3 TV la emisiunea "Buna Dimineata!".
Cu aceasta ocazie, s-a reamintit telespectatorilor despre posibilitatea de a practica Aikido in Craiova, despre avantajele pe care le are aceasta arta martiala in dezvoltarea armonioasa a componentei umane biunivoce - fizic si spiritual. S-au prezentat evenimentele recente din cadrul clubului - participarea la Festivalul de arte martiale de la Drobeta Tr. Severin, posibila participare a sportivilor grupa copii la stagiul de Aikido pentru copii de la Galati, Stagiul international de Aikido de la Poiana Brasov din august si nu in ultimul rand Stagiul National de la Craiova in noiembrie.
Moderatorul emisiunii a solicitat prezentarea unei demonstratii de Aikido in studio sau la sala. Sensei Adrian Albeanu a confirmat efectuarea unei demonstratii cu o organizare corespunzatoare a locatiei in prealabil (eventual un decor care trebuie demolat...). S-au primit telefoane in direct, e-mailuri, prin care telespectatorii s-au interesat de posibilitatea si limitele de varsta necesare practicarii acestei arte martiale.
Consideram ca aceasta emisiune a contribuit la diseminarea informatiilor despre Aikido si la a face cunoscut publicului telespectator ca are o alternativa la sedentarism.



Live from the Morning Show - Part 1 of 3
Follow AikidoCraiova on Twitter