Clubul organizeaza pentru copii in perioada 04 - 10 iulie 2010 un cantonament de pregatire autoaparare, la Pensiune Himalaya din Rasnov.
Cu aceasta ocazie copii vor avea posibilitatea ca, pe langa antrenamentele specifice de Aikido, sa participe la diverse activitati recreative - tir cu arcul, plimbari cu ATV, paintball, alpinism - catarare/traversare (tiroliana) rapel, calarie, initiere inot si scufundare, orientare sportiva/drumetii/expeditii montane, etc.
De asemenea, copii vor fi pusi la curent cu tehnicile de prim ajutor, SMURD, de supravietuire, de cautare si salvare montana. Copii vor fi supravegheati de instructori autorizati Federatia Romana de Aikido - Sensei Adrian Albeanu si Sensei Gheorghe Mihalache, sub auspiciile gazdei - Vasile Dogaru- membru al expeditiei "Everest 2003" si cu colaborarea unor instructori de specialitate autorizati.
Se pot inscrie atat copii - membrii ai clubului sportiv Adi-San Craiova, cat si alti copii, cu dovada de la medicul sportiv ca sunt apti pentru activitate sportiva si cu aprobarea Sensei.



Intrări similare

  • Intrări similare
Stagiul Național Craiova, octombrie 2008
Follow AikidoCraiova on Twitter